1. Tilby flere betalingsmetoder

Hvordan betaler kundene dine i dag? Det blir stadig viktigere for kunden å bestemme betalingsalternativ selv og derfor viktig for deg å tilby en betalingsløsning hvor kunden har flere muligheter.

Våre betalingsvaner endrer seg over tid og mens nordmenn i dag foretrekker å betale med bankkort vokser raskt løsninger som Vipps og faktura, som i 2019 ble foretrukket av 24% (Rapport: NETS Norsk E-handel 2019).

Det er flere bedrifter som ikke kan tilby kundene sine å handle på kreditt og det kan være lurt å tilknytte seg en betalingsløsning som tar seg av finanstjenestene for nettbutikken. Disse tjenestene kan være et kvalitetsstempel i seg selv og tilby kunden en opplevelse av sikker betaling.

Betalingsløsningene tar seg av betalingsavtale, innkreving og de betaler som regel ut til bedriften snarest etter at salget er gjort.

2. Integrer med flere systemer

En lett drevet nettbutikk er en veldrevet nettbutikk. Ikke kast bort tiden din på å ajourføre lagerstatus og bilag til regnskapet når den prosessen kan automatiseres og du kan bruke tiden din på det du kan best, produktene.

alex-knight-2EJCSULRwC8-unsplash.jpg

En god nettbutikkløsning har integrasjoner mot din regnskaps- og lagerløsning. Dette gjør at lagerstatus automatisk oppdateres i nettbutikken og kjøp blir sendt til regnskap for bokføring.

Våre nettbutikker er integrert mot PCKasse og gir deg som kunde derfor en rekke funksjoner. Varene overføres enkelt fra PCKasse til nettbutikken slik at informasjonen om størrelse, farge og andre variabler blir tilgjengelig for søk og valg og ordre blir synkronisert tilbake til PCKasse. Les mer om vår PCKasse- integrasjon her (https://www.custompublish.com/nettbutikk-med- pckasse.489855.no.html).

3. Responsivt design

Flere av dine konkurrenter har kanskje i dag gamle, uoptimalisterte, sider og nettbutikker, som aller helst bør leses på datamaskinen. Rundt 70% av internett- trafikken i dag skjer fra mobile enheter (https://kantar.no/medier/De_offisielle_digitaltallene/ ) og dersom din butikk er uoptimalisert for mobilbruk er det stor sannsynlighet for at kunden faller fra.

domenico-loia-EhTcC9sYXsw-unsplash.jpg

Vi i CustomPublish tilbyr en nettbutikksløsning som er designet for å fungere på alle enheter, noe som gjør at kunden enkelt kan gjøre et kjøp uten å måtte bevege seg til datamaskinen.

Det viktigste når en nettbutikk designes er å tenke på kundens bevegelsesmønster på nettsiden, slik at alle menyer, bilder og tekst er lagt opp på en slik måte at kunden lett beveger seg mot et kjøp. Vi må tenke annerledes når kunden er på en mobil enhet, sammenlignet med datamaskinen.

Det skal være kort vei fra ankomst i butikken til handel.

4. Gode bilder

En nettbutikk sin største utfordring er at kunden ikke kan ta og føle på produktet, det er derfor viktig å bruke gode bilder, fra flere vinkler, slik at den potensielle kjøperen tydelig kan få se produktet.

randy-fath-6IqCA9-Q-QQ-unsplash.jpg

Et bilde sier mer enn tusen ord og 67% av konsumenter opplyser at kvaliteten på bildene er «veldig viktige» i valg og kjøp av produkt (https://www.mdgadvertising.com/marketing-insights/infographics/its-all-about- the-images-infographic/).

Du trenger ikke å ha et dyrt kamera tilgjengelig for å ta gode bilder, det kan faktisk holde med smarttelefonen din. Det viktigste å tenke på ved fotografering av produkter er å isolere produktet (ha en ryddig bakgrunn), bruke nok lys og vise frem detaljene (kan produktet åpnes, vris el.l.?).

5. Hold deg oppdatert

Som butikk-eier tenker du hele tiden på hvilke produkter du ønsker å selge. Du er nødt til å tilpasse porteføljen slik at du følger med trendene og du har kanskje noen ønsker om å skape egne trender.

For å best ivareta dine kunders opplevelse bør du også sørge for at nettbutikken følger de hippeste teknologitrendene og er tilpasset de kommende løsninger, slik at siden oppleves rask, responsiv og moderne.

CustomPublish sin plattform blir fortløpende fornyet og vi passer på å holde deg som kunde orientert med hvilke endringer som kommer og ajour med den nyeste utviklingen, slik at nettbutikken din ikke blir utdatert.

Fyll inn e-posten din nedenfor, så vil vi kontakte deg for å diskutere dine nettbutikk-behov.