Produkter og tjenester - Content Management System - Making web publishing easy Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Produkter og tjenester

CustomPublish AS lager nettsider, nettbutikk og portalløsninger til det kommunale og offentlige marked. Med CustomPublish CMS har du alle verktøy du trenger for å lage et profesjonelt nettsted på en rask og enkel måte.

hjemmeside bedrift hjemmeside bedrift

Nettside

CustomPublish lager en profesjonell hjemmeside til din bedrift, organisasjon, forening, lag og annen virksomhet. Vi sikrer både store og små virksomheter en hjemmeside av høy kvalitet, som fungerer like bra på alle enheter.
nettbutikk nettbutikk

Nettbutikk

Med nettbutikk fra CustomPublish kan dine kunder handle fra mobil, nettbrett eller laptop. Vi sikrer deg en nettbutikk av høy kvalitet, klar for søkemotoroptimalisering og digital markedsføring. Velg mellom våre flotte maler eller få en skreddersydd nettbutikk. Trenger du nettbutikk med PCKasse-integrasjon? Vi hjelper deg med det også.
kommunal nettside og kommuneportal kommunal nettside og kommuneportal

Kommune

CustomPublish AS er i dag blant Norges største leverandører av kommunale nettsider, kommuneportaler og nettsider for offentlige tjenester. Vi har laget nettsider for over 140 kommuner, og våre løsninger gjør det enkelt å imøtekomme krav til universell utforming og tilgjengelighet.  
apputvikling apputvikling

Apputvikling

Trenger du egen app? Vi leverer fleksible og utvidbare mobilapper for Android og Apple iOS. Vi har gjort det enkelt for deg som kunde å komme i gang med apputvikling, hvor vi er med deg hele veien fra ideutvikling til lansering!

Kontakt oss

Vi svarer deg raskt!

Ring 22 20 07 10, eller send oss en melding:

Kontaktinformasjon
Melding
Språk


Medicare info