Kommune - Content Management System - Making web publishing easy Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kommune

CustomPublish er i dag blant Norges største leverandører av kommuneportaler. Hos oss har du alle verktøy du trenger for å lage og drifte et kommunalt nettsted av høy kvalitet.

CustomPublish ønsker i størst mulig grad å levere en portalløsning som gir en brukervennlig og intuitiv informasjonskanal. Vi jobber derfor målrettet med løsninger som gjør kommunale tjenester lett tilgjengelig på nett.

  • Gjør det er enkelt å drive et kommunalt nettsted med de krav til informasjonspublisering som gjelder.
  • Løsningen inneholder alle komponenter som er nødvendige for å drive effektiv publisering på nettet.
  • Integrasjon mot kommunale arkiv og saksbehandlingssystemer bidrar til å automatisere en del av publiseringsprosessene.
  • Vi utvikler vår løsning og våre verktøy med mål om å bidra til økt kvalitet på offentlige nettsteder.
  • Vi er stolte av at våre kommunale kunder gjør seg bemerket i markedet, og oppnår meget gode resultater i kåringen norge.no gjennomfører for offentlige norske nettsider «Kvalitet på nett».

CustomPublish kommune er utviklet og satt sammen med tanke på kommuner og deres spesifikke behov. Den har en rekke integrasjoner og moduler som forenkler hverdagen til ansatte og øker muligheten for «døgnåpen kommune og selvbetjening blant brukerne. Vi er stolte over våre 140 kommuner!

Døgnåpen kommune

CustomPublish kommune er utviklet og satt sammen med særskilt tanke på krav som stilles til den enkelte kommune i dag. Løsningen har en rekke moduler og integrasjoner som ivaretar dette.

Selvbetjening

En løsning med fokus på selvbetjening og med moduler som hjelper til med dette. Eksempel på dette er MinSide  / ID-porten, Integrasjon med sak/arkivsystem, E-chat og skjema og søknader.

Integrasjoner

CustomPublish CMS er integrert med skjemaløsninger fra Kommuneforlaget, Sem & Stenersen Prokom og Compose To Go. Vår løsning er også integrert med de mest brukte sak/arkivsystemene som ESA/ESA offentlig, Elements, ePhorte, websak og Public 360 for automatisert uttrekk av politisk møtekalender, postjournal og annet

Support

Support på web er tilgjengelig 24/7. Vår e-post- og telefonsupport er betjent mellom 08:00 og 16:00, deretter vakttelefon.

Moduler

Universell utforming

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat!

contactinfo_left


contactinfo_right

Språk