Kommune - CustomPublish CMS - Enkel publisering på nett og app! Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

La oss bygge deres nye kommuneportal sammen!

CustomPublish AS er i dag blant Norges største leverandører av kommunale nettsider, kommuneportaler og nettsider for offentlige tjenester. Vi har laget nettsider for over 140 kommuner, og våre løsninger gjør det enkelt å imøtekomme krav til universell utforming og tilgjengelighet.

Jeg ønsker mer informasjon

Hvorfor velge CustomPublish?

Fokus på selvbetjening

CustomPublish bidrar til å gjøre kommunale tjenester lett tilgjengelig på nett. Våre løsninger bidrar til effektivisering og digitalisering av kommuner og offentlige tjenester.

Fleksibel og brukervennlig

Våre kommunekonsept videreutvikles kontinuerlig med fokus på brukervennlighet både for innbygger og innholdsprodusent.

Åpen og integrasjonsvennlig

CustomPublish CMS er en integrasjonsvennlig løsning, og er integrert mot en rekke program og tredje parts moduler

Produkter og tjenester

CustomPublish CMS er en fleksibel og utvidbar publiseringsløsning. I tillegg til standard funksjonalitet i CustomPublish CMS finnes en rekke produkter og tjenester som enkelt kan legges til ditt nettsted.

Support når du trenger det

Avtale om support gjelder i første rekke for nøkkelpersoner hos den enkelte kommune. Ved å kanalisere forespørsler internt sikres kompetanseoverføring og det gir bedre oversikt over hvilke utfordringer innholdsprodusenter har.

Integrasjoner

CustomPublish CMS er et svært fleksibelt, åpent og integrasjonsvennlig system, noe som gjør det enkelt å få nettsiden til å fungere med. Systemet videreutvikles kontinuerlig slik at systemet kan integreres med ny programvare som kan bidra til forenkling og effektivisering.

Døgnåpen kommune

CustomPublish kommune er utviklet og satt sammen med særskilt tanke på krav som stilles til den enkelte kommune i dag. Kommunale nettsider fra CustomPublish har en rekke moduler og integrasjoner som ivaretar dette.

Selvbetjening

Vi lager kommunale nettsider med fokus på selvbetjening og med moduler som hjelper til med dette. Eksempel på dette er MinSide  / ID-porten, integrasjon med sak/arkivsystem, E-chat og skjema og søknader.

Universell utforming

Alt som berører universell utforming er viktig å teste, og vi benytter derfor retningslinjene fra difi.no på dette.

Ønsker du en demonstrasjon av løsningen?

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat!
Nettbutikk på forskjellige enheter

Kontakt oss ↓

Vi svarer deg raskt!
Ring oss på 22 20 07 10, eller send oss en melding:

Kontaktinformasjon
Melding
Medicare info