Camping - CustomPublish CMS - Enkel publisering på nett og app! Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

En komplett løsning for dine behov

For campingkunden handler det om å enkelt kunne finne deg, få god informasjon og møte en effektiv bookingløsning.

Kontakt oss

Vi hjelper deg fra a-å

Vi i CustomPublish har som fagfelt å lage bra nettsider. Vi har gode rutiner for å fange opp behov, tilpasse oss kundens ønsker og levere en teknisk moderne og elegant løsning. Vi hjelper deg fra a-å for å få en profesjonell nettside. En du kan være stolt av.

Mobilvennlige nettsider

Mer enn 50 % av all trafikk på̊ nett foregår på̊ mobil og nettbrett. 91 % av personer mellom 9-79 år har tilgang på smarttelefon, og 77 % av disse bruker telefonen til å surfe på internett. Vi sørger vi for at din hjemmeside er responsivt tilpasset og fungerer like godt på alle enheter – uansett hvor stor eller liten skjerm brukeren har.

Det er enkelt å bruker CustomPublish CMS

Våre løsninger er enkle å bruke og krever ingen kodekunnskap. Alle knapper, beskrivelser og tilbehør er på norsk. Det er enkelt å publisere innhold og bilder, etterkomme krav om universell utforming og å legge til metainformasjon – direkte fra nettleseren. Har du behov for ekstra hjelp er vår support åpen hverdager 08-16

Ønsker du en demonstrasjon av løsningen?

Ønsker du en demonstrasjon av løsningen eller mer informasjon om hva vi kan tilby? Legg igjen din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg snarest!
Nettbutikk på forskjellige enheter

Kontakt oss ↓

Vi svarer deg raskt!
Ring oss på 22 20 07 10, eller send oss en melding:

Kontaktinformasjon
Melding
Medicare info