Hva må du gjøre for å sikre en oppdatert tilgjengelighetserklæring?

Sett deg inn i de 47-minimumskravene i WCAG 2.0 og WCAG 2.1 som gjelder for offentlige virksomheter.
Du finner de her: WCAG 2.1 . 

Du kan også finne mer nyttig informasjon rundt dette hos UU-tilsynet: https://www.uutilsynet.no/regelverk/gjeldende-regelverk-og-krav/746 
 
Når nettstedet har blitt testet gjennomgår du eventuelle avvik og lager en plan for retting av disse. Vi bistår gjerne med å rydde opp og rette eventuelle feil for dere.
 
Logg inn på uustatus.no med din Pin-kode for å oppdatere erklæringen. Hvis din virksomhet ikke har ikke har fått tilsendt PIN-kode kan du ta kontakt med UU-tilsynet på post@uutilsynet.no
 
Når tilgjengelighetserklæringen er oppdatert må den publiseres for å gjøres offentlig. Husk å sjekke at du har lenke til tilgjengelighetserklæringen i bunntekst på alle sider på nettstedet.

Er du usikker på hvilke verktøy du skal bruke? Ring oss på telefon 22 20 07 10 
eller send en epost: salg@custompublish.com.

 

Hva kan vi hjelpe dere med?

  1. Vi kan teste ditt nettsted og avdekke avvik.
  2. Levere rapport og presentere våre funn. 
  3. Grundig gjennomgang sammen med deg. 
  4. Alt dette gir godt grunnlag til enkel utfylling og oppdatering av tilgjengelighetserklæringen. 
     

Trenger du hjelp til å fylle ut tilgjengelighetserklæringen?

Hvis du synes alt dette blir litt for komplisert og din organisasjon ikke har nok ressurser, fortvil ikke. Da kan vi hjelpe dere med hele prosessen, slik at dere ikke trenger å tenke på noe som helst. Da oppdaterer vi erklæringen og publiserer den på ditt nettsted. 

Ta kontakt med oss for bestilling av rapport og analyse, full pakke eller bare for å slå av en prat på telefon 22 20 07 10, e-post salg@custompublish.com  eller fyll ut skjemaet under: