Nettside - CustomPublish CMS - Enkel publisering på nett og app! Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ditt nettsted

Ditt nettsted er virksomhetens digitale identitet. Velger du CustomPublish, får du en sikker nettside som er klar for digital markedsføring og SEO. Vi sikrer besøkende en behagelig opplevelse på både mobil, nettbrett og PC. Du kan enkelt gjøre endringer selv. Velg blant flotte, fleksible maler som kan tilpasses virksomhetens ønsker og behov, eller la oss gjøre din idé til virkelighet med skreddersydd design.

Jeg ønsker mer informasjon

Hvorfor velge CustomPublish?

Løsninger som passer for de fleste

Våre kunder velger oss fordi løsningen er svært lett å bruke. Hvem som helst kan gjøre endringer på egen nettside, helt uten å måtte kontakte utvikler eller designer. Vi vet hva som kreves i ulike bransjer, og løsningen er tilpasset norsk regelverk og tilrettelagt for universell utforming. Derfor leverer vi nettsider til både kommuner, organisasjoner, lag og foreninger, offentlig forvaltning, små og store bedrifter, restauranter, magasiner, nettaviser og andre bransjer.

Vi ønsker at du skal lykkes!

Vi har et genuint ønske om at våre kunder skal lykkes. Vi forbedrer våre løsninger kontinuerlig etter tilbakemelding fra våre kunder. Vi har mange års erfaring og kjenner det norske markedet svært godt. Vi tilpasser oss deg – ikke omvendt.

Lett å bruke

Våre løsninger er enkle å bruke og krever ingen kodekunnskap. Alle knapper, beskrivelser og tilbehør er på norsk. Det er enkelt å publisere innhold og bilder, etterkomme krav om universell utforming og å legge til metainformasjon – direkte fra nettleseren.

store
Malbasert eller skreddersydd nettside

Velg blant våre flotte, fleksible maler eller få en skreddersydd nettside. Alt du måtte trenge av funksjonalitet ligger klart i systemet, slik at du enkelt kan tilpasse utseende og funksjonalitet etter dine ønsker og behov. Vi kan også designe en nettside som står i stil med bedriftens visuelle identitet, og som tilfredsstiller spesielle ønsker og behov.

seo_marketing
Klar for markedsføring og SEO

En nettside fra CustomPublish fungerer optimalt i tiden vi lever i. Vi har gjort søkemotoroptimalisering (SEO) og digital markedsføring enkelt. Vi videreutvikler løsningen stadig, slik at din hjemmeside alltid møter brukerens forventninger og krav.

responsive
Fungerer like godt på mobil, nettbrett og PC

Mer enn 50 % av all trafikk på̊ nett foregår på̊ mobil og nettbrett. 91 % av personer mellom 9-79 år har tilgang på smarttelefon, og 77 % av disse bruker telefonen til å surfe på internett. Vi sørger vi for at din hjemmeside er responsivt tilpasset og fungerer like godt på alle enheter – uansett hvor stor eller liten skjerm brukeren har.

checkout
Integrasjon mot løsninger du bruker

Alt er klart for å integrere nettsiden mot løsninger din virksomhet bruker i dag. Vi kan for eksempel integrere nettsiden mot Mamut, Visma Global, PCKasse samt flere andre kontorstøttesystemer og kommunale sak- og arkivsystem. På denne måten sparer du tid ved at avanserte og tidkrevende prosesser kan forenkles og automatiseres.

security
Autentisering og signering med BankID

CustomPublish er BankID-partner. Gi dine brukere mulighet til å identifisere sin identitet med BankID. Passer perfekt for deg som trenger en trygg innloggingsløsning, har sensitiv informasjon som krever identitetsidentifisering eller ønsker en signeringsløsning med høy sikkerhet.

key
Høye krav til sikkerhet og ytelse

Vi har strenge krav til sikkerhet og ytelse. Høy sikkerhet er viktig for å beskytte dine brukere og deres data. Velger du CustomPublish, får du et sikkert nettsted med høy teknisk standard.

ide
I forkant av kunders ønsker og behov

Med nettside fra CustomPublish får du innsikten du trenger for å ligge et skritt foran. Vi kan koble en gratis Google Analytics konto opp mot hjemmesiden, slik at du får innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nettstedet.

speech
Alt foregår på norsk

Vi er en norsk leverandør. Alle knapper, beskrivelser og tilbehør er på norsk. All kommunikasjon med oss foregår på norsk. Våre kunder opplever at det er enkelt å få til det de ønsker, både fordi de kan kommunisere på norsk; men også fordi vi kjenner det norske markedet og det norske regelverket.

help
Vi hjelper deg når du trenger det

Vi tilbyr kundeservice på norsk, og er tilgjengelig for kundeservice på e-post og telefon, og på vakttelefon utenfor normal åpningstid. Support er inkludert i prisen for månedlig drift.

Ønsker du en gratis demonstrasjon av løsningen?

Ønsker du en gratis og uforpliktende demonstrasjon av løsningen eller mer informasjon om hva vi kan tilby? Legg igjen din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg snarest!
Nettbutikk på forskjellige enheter

Kontakt oss ↓

Vi svarer deg raskt!
Ring oss på 22 20 07 10, eller send oss en melding:

Kontaktinformasjon
Melding
Medicare info