CustomPublish CMS - for web og mobil

Vår filosofi er å forenkle og standardisere prosesser og funksjonalitet, både teknisk og administrativt, for derigjennom å tilby kundene brukervennlige løsninger til konkurransedyktige betingelser.

icon_web

Web

Med CustomPublish CMS har du alle verktøy du trenger for å lage et profesjonelt nettsted på en rask og enkel måte.

icon_mobile

Mobilt

Våre løsninger er responsive og tilpasses mobil og nettbrett.

icon_kommune

Offentlig

CustomPublish AS er i dag blant Norges største leverandører av kommuneportaler.

icon_shop

Nettbutikk

Vi tilbyr en komplett løsning for netthandel med betalingsløsninger og integrasjoner.

ref-interflora-logo

Interflora

Verdens eldste og største blomsterorganisasjon

Vi fikk fort inntrykk av at CustomPublish var fleksible og svært imøtekommende på nye løsninger. Som andelslag med 365 blomsterbutikker, er vi avhengige av samarbeidspartnere som ser nye løsninger, kan gjøre endringer kjapt og som har en godt funksjonell løsning. Vi benytter flere løsninger fra CustomPublish, både webløsning, nettbutikk, intranett, blogg, spørreundersøkelser og bildebank. Vi samarbeider kontinuerlig om nye prosjekter.

Vi vil helt klart anbefale CustomPublish til andre, og det har vi allerede gjort.

 

Geir Ove Perlestenbakken

www.interflora.no

ref-volvo-logo

Volvo Norge

Intranett

Volvo Norge er veldig fornøyde med valget av Custom Publish som leverandør av CMS system. De var løsning som tilbød best funksjonalitet til best pris, så valget var enkelt. Custom Publish har en svært brukervennlig og stabil løsning. Løsningen er intuitiv, og lett å lære bort. Vi har aldri opplevd nedetid på systemet i løpet av de 10 månedene vi har vært i drift, og support henvendelser blir besvart og løst umiddelbart. Vi gir systemet våre beste anbefalinger.

 

Marthe Henneli Øyrås (HR Konsulent)

logo_sivilrett

Statens sivilrettsforvaltning

Internett/intranett

Statens sivilrettsforvaltning lanserte i desember 2013 ny nettside, utviklet i samarbeid med Custom Publish AS. Arbeidet med nettsiden ble utført i tråd med fremdriftsplan og vi opplevde hele veien å ha en fruktbar, kreativ og hyggelig dialog med teamet hos Custom Publish. Statens sivilrettsforvaltning er meget godt fornøyd med både prosessen og resultatet. Siden ble lansert på det forhåndsavtalt tidspunktet. Vi har i ettertid også lansert intranett-side med samme leverandør. Custom Publish har igjen levert et godt produkt i tråd med avtalen.

 

Ellen Ystgaard Tjemsland

www.sivilrett.no

390px-Sel_komm

Sel kommune

Vi er SVÆRT godt fornøyd med å få den nest beste kommunale nettsiden i Oppland (DIFIs kvalitetsvurdering 2011)! - Og når Lom kom øverst på lista, så var jo det bare moro!

Takk for god hjelp og bra nettløsning! Vi er godt fornøyde med både løsningen og hjelp fra CustomPublish support. 

Flott!!

 

Liv Annette Nygjerdet

Språk