Nettbutikk med PCKasse - CustomPublish CMS - Enkel publisering på nett og app! Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nettbutikk integrert med PCKasse

Flott og brukervennlig nettbutikk, fullt integrert med PCKasse. Slipp dobbeltføringer og unøyaktig informasjon. Endringer du gjør i PCKasse oppdateres automatisk i din nettbutikk. Motta ordre fra nettbutikken direkte i PCKasse. La kunder handle fra mobil, nettbrett og PC. Enklere blir det ikke.

JEG ØNSKER MER INFORMASJON
Betalingsløsninger:

Fordeler med nettbutikk integrert med PCKasse

Enkel overføring av varer

Varene dine overføres enkelt fra PCKasse til din nettbutikk. Bilder, vare- og lagerinformasjon fra PCKasse blir automatisk synlig i nettbutikken. Størrelse, farge og andre variabler overføres fra PCKasse som valgmuligheter i nettbutikken. Du velger selv hvilke varer som skal være synlige.

Synkronisering av vareinformasjon

Endringer du gjør synkroniseres automatisk slik at dine varer alltid er oppdatert. Varebeholdning oppdateres automatisk i nettbutikk og PCKasse ved kjøp. Kundedata fra PCKasse blir tilgjengelig i nettbutikk, og motsatt. Lag rabattstruktur i PCKasse som også blir tilgjengelig i nettbutikken.

Ordrer fra nettbutikk til PCKasse

Ordre som er foretatt i nettbutikken blir enkelt overført til PCKasse. Varebeholdning oppdateres automatisk i nettbutikk og PCKasse. Ordre som er betalt med betalingsløsning på nettsted kan automatisk merkes som betalt i PCKasse.

deliver
Lett å bruke

Vårt mål er å lage så brukervennlige løsninger at hvem som helst kan bruke de. Det er lett å oppdatere innhold, legge til produkter og gjøre endringer i nettbutikken.

seo_marketing
Klar for digital markedsføring og SEO

En nettbutikk fra CustomPublish skal ikke bare se bra ut. Den skal fungere optimalt i tiden vi lever i. Derfor er alt klart for digital markedsføring og søkemotoroptimalisering (SEO). Vi videreutvikler systemet fortløpende, slik at verden ikke går videre uten oss.

payment
Bredt utvalg av betalingsløsninger

Vi tilbyr betalingsløsninger i samarbeid med DIBS, Bambora, PayPal og Klarna, men også flere ved forespørsel.

responsive
La kunder handle fra mobil, nettbrett og PC

Mer enn 50 % av all trafikk på nett foregår på mobil og nettbrett. 91 % av personer mellom 9-79 år har tilgang på smarttelefon, og 77 % av disse bruker telefonen til å surfe på internett. Vi sørger for at dine kunder kan bruke både mobil, nettbrett og PC til å handle i din nettbutikk. 

store
Malbasert eller skreddersydd nettbutikk

Velg blant våre flotte, fleksible maler eller få en skreddersydd nettbutikk. Alt du måtte trenge av funksjonalitet ligger klart i systemet, slik at du enkelt kan tilpasse utseende og funksjonalitet etter dine ønsker og behov. Vi kan også designe en hjemmeside som står i stil med bedriftens visuelle identitet, og som tilfredsstiller spesielle ønsker og behov.

storage
Integrert med økonomi- og lagersystem

Vi gjør administrasjonen enda enklere ved å integrere nettbutikken mot økonomi- og lagersystem, som Mamut, Visma Global og andre kontorstøttesystemer.

speech
Vi hjelper deg når du trenger det

Vi tilbyr kundeservice på norsk, og er tilgjengelig for kundeservice på e-post og telefon, og på vakttelefon utenfor normal åpningstid. Support er inkludert i prisen for månedlig drift.

help
Vi hjelper deg å komme i gang med PCKasse

Bruker du ikke PCKasse ennå? Ingen fare! Ta kontakt, så hjelper deg å komme i gang.

Ønsker du en gratis demonstrasjon av løsningen?

Ønsker du en gratis og uforpliktende demonstrasjon av løsningen eller mer informasjon om hva vi kan tilby? Legg igjen din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg snarest!
Nettbutikk på forskjellige enheter

Kontakt oss ↓

Vi svarer deg raskt!
Ring oss på 22 20 07 10, eller send oss en melding:

Kontaktinformasjon
Melding
Medicare info