CustomPublish er en av få leverandører av nettbutikk med fullverdig integrasjon med PCKasse. For deg som ønsker å komme igang med nettbutikk har vi gjort det enkelt! Vi leverer alt fra enkelt og bra maldesign til mindre nettbutikker og skreddersøm til de med større behov. Det viktige er at vi tilpasser oss deg!

Varene dine overføres enkelt fra PCKasse til din nettbutikk. Du som kunde kan selv velge om varegruppe eller webgruppe skal bli overført. Lagerverdi og varedata som er registrert i PCKasse vil automatisk bli overført ved en eksport og gjøres synlig i din nettbutikk. Dine varebilder vil også automatisk bli overført til nettbutikken. Ordre som er foretatt i nettbutikken vil automatisk bli overført til PCKasse. Enklere kan det vel ikke bli?

Vi tilbyr betalingsløsninger i samarbeid med DIBS, Bambora, PayPal og Klarna m. fl på forespørsel.

Har du ikke PCKasse i dag og vurderer løsningen? Ta kontakt med oss, så formidler vi kontakt med vår samarbeidspartner Admincons for en hyggelig prat.

logo20160421011841_340x78.png

Ønsker du en nettbutikk løsning som er koblet opp mot PCKasse? Fyll inn din kontaktinfo og du vil få tilsend mer informasjon om denne løsningen.