Våre produkter

CustomPublish CMS er bygget for å gi deg de mest fleksible mulighetene på markedet, og lar deg bygge et bærekraftig nettsted.

icon_web

Web

Med CustomPublish CMS har du alle verktøy du trenger for å lage et profesjonelt nettsted på en rask og enkel måte.

Løsningen passer for alle fra små og mellomstore bedrifter, kommuner og offentlig administrasjon, organisasjoner og fagforeninger, til idrettslag og mindre lag og foreninger.

  • Kom raskt i gang
  • Enkelt å lære
  • Enkelt å oppdatere innhold
  • Vedlikehold nettsidene ved hjelp av din nettleser
  • Brukervennlig administrasjonsgrensesnitt
  • Krever ingen HTML kunnskap

Support

Support på web er tilgjengelig 24/7.

Vår e-post- og telefonsupport er betjent mellom 08:00 og 16:00, deretter vakttelefon.

Fleksibelt og utvidbart

CustomPublish CMS er fleksibel og integrasjonvennlig. Vi utvikler skreddersydde løsninger for å kommunisere med dine system. Ta kontakt for mer informasjon og demo av løsningen.

bankid

BankID-partner

CustomPublish AS er godkjent bankID partner slik at du enkelt kan ta i bruk bankID for autentisering og signering.

icon_shop

Nettbutikk

Vi tilbyr en komplett løsning for netthandel med betalingsløsninger og integrasjoner.

  • Full kontroll over varer, lager, kunder og ordrer.
  • Integrasjon med økonomi/lagerstyringssystemer som for eksempel Mamut og Visma Global.
  • Du legger enkelt til varer og oppdaterer produktene direkte i nettleseren. Du sparer tid, fordi du kan drive butikk og holde nettsiden din levende med samme verktøy.
  • CustomPublish nettbutikks høye tekniske standard sikrer deg god synlighet på søkemotorene. Det gjør at kundene finner deg fremfor konkurrentene - når de er klare til å handle.

CustomPublish er offisiell partner med Dibs, Nordens største leverandør av enkle og sikre betalingsløsninger på nett. Vi støtter også andre betalingsløsninger. Ta kontakt for mer informasjon.

DIBS_logo_official_partner.png

icon_mobile

Mobilt

Våre løsninger er responsive og tilpasses mobil og nettbrett.

 

Mobiltilpassede nettsteder er nødvendig og salgsfremmende. Den massive veksten av nettbrett og smarte mobiler de siste årene fører til at det å ha mobilt tilpassede sider gjør at man treffer kundene sine i nye kanaler.

Ved bruk av responsivt design, kan nettsiden i sin helhet kan tilpasses mindre skjermer og gir den besøkende tilgang til akkurat samme informasjon som fra en vanlig nettleser. Se f.eks. www.interflora.no

icon_kommune

Offentlig

CustomPublish AS er i dag blant Norges største leverandører av kommuneportaler.

I tillegg finnes andre offentlige instanser i vår portefølje, som for eksempel kriminalomsorgen.no, sivilrett.no, fug.no og Sogn og Fjordane Fylkeskommune.
 

CustomPublish CMS skal støtte alle tekniske krav til tilgjengelighet og universell utforming. Vi er stolte av at våre kommunale kunder gjør seg bemerket i markedet, og oppnår meget gode resultater i den årlige kåringen norge.no gjennomfører for offentlige norske nettsider "Kvalitet på nett" (http://kvalitet.difi.no)


Se våre referanser her.

Språk