Nettbutikk som selger levert av CustomPublish - CustomPublish CMS - Enkel publisering på nett og app! Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nettbutikk som selger

Hos CustomPublish får du en moderne nettbutikk som er optimalisert for salg. Nettbutikken er klar for SEO og digital markedsføring. Du kan enkelt gjøre endringer i nettbutikken fra mobil, nettbrett eller PC. Velg blant flotte maler eller få en skreddersydd løsning. Kan integreres med dine økonomi- og lagersystemer, for eksempel PCKasse. Enklere blir det ikke.

Jeg ønsker mer informasjon
Betalingsløsninger:

Fordeler med nettbutikk fra CustomPublish

Lett å bruke

Våre kunder velger oss fordi CustomPublish CMS er svært lett å bruke. Hvem som helst kan gjøre endringer i egen nettbutikk, helt uten å måtte kontakte utvikler eller designer. Du kan gjøre endringer fra mobil, nettbrett eller i nettleseren på PC. Ta bilde av nye varer med telefonen og legg de ut i nettbutikken – helt uten å åpne laptopen.

Lar deg fokusere på forretningen

Vi tilpasser oss deg – ikke omvendt. Alt du måtte trenge av funksjonalitet ligger klart i systemet, slik at du enkelt kan tilpasse utseende og funksjonalitet etter dine ønsker og behov. Vi kan integrere nettbutikken mot dine økonomi- og lagersystemer, noe som gjør at du sparer tid ved å automatisere prosesser. Du slipper dobbeltføringer, og kan bruke tiden på det som er viktig.

Vi ønsker at du skal lykkes

Vi har et genuint ønske om at våre kunder skal lykkes. Vi forbedrer våre løsninger stadig etter tilbakemelding fra våre kunder. Vi tilbyr kundeservice på norsk, og er tilgjengelig for kundeservice på e-post og telefon, og på vakttelefon utenfor normal åpningstid.

seo_marketing
Klar for digital markedsføring og SEO

En nettbutikk fra CustomPublish skal ikke bare se bra ut. Den skal fungere optimalt i tiden vi lever i. Derfor er alt klart for digital markedsføring og søkemotoroptimalisering (SEO). Vi videreutvikler systemet fortløpende, slik at verden ikke går videre uten oss.

mobile
Gjør endringer fra mobilen

Du kan enkelt gjøre endringer i nettbutikken fra mobil, nettbrett eller på PC. Ta bilde av ny produkter og legg de til i nettbutikken – rett fra mobilen.

shopping
La dine kunder handle fra mobilen

Velger du oss, får du en nettbutikk som er beregnet for en moderne verden. Mer enn 50 % av all trafikk på̊ nett foregår på̊ mobil og nettbrett. 91 % av personer mellom 9-79 år har tilgang på smarttelefon, og 77 % av disse bruker telefonen til å surfe på internett. Vi sørger for at dine kunder kan bruke både mobil, nettbrett og PC til å handle i din nettbutikk.

payment
Bredt utvalg av betalingsløsninger

Vi tilbyr betalingsløsninger i samarbeid med DIBS, Bambora, PayPal og Klarna, men også flere ved forespørsel.

store
Malbasert eller skreddersydd nettbutikk

Velg blant våre flotte, fleksible maler eller få en skreddersydd nettbutikk. Alt du måtte trenge av funksjonalitet ligger klart i systemet, slik at du enkelt kan tilpasse utseende og funksjonalitet etter dine ønsker og behov. Vi tilpasser oss deg, ikke omvendt!

storage
Integrert med økonomi- og lagersystem

Vi gjør administrasjonen enda enklere ved å integrere nettbutikken mot økonomi- og lagersystem, som Mamut, Visma Global og PCKasse. Slipp dobbeltføringer og automatiser tidkrevende prosesser.

responsive
I forkant av kunders ønsker og behov

Med nettbutikk fra CustomPublish får du innsikten du trenger for å ligge et skritt foran. Vi kan koble en gratis Google Analytics konto opp mot hjemmesiden, slik at du får innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nettstedet. Det er lett å få overblikk over hvilke varer det går mye eller lite av. Dermed kan du enkelt optimalisere varelager etter tilbud og etterspørsel.

speech
Alt foregår på norsk

Vi er en norsk leverandør. Alle knapper, beskrivelser og tilbehør er på norsk. All kommunikasjon med oss foregår på norsk. Våre kunder opplever at det er enkelt å få til det de ønsker, både fordi de kan kommunisere på norsk; men også fordi vi kjenner det norske markedet og det norske regelverket.

key
Høye krav til sikkerhet og ytelse

Vi har strenge krav til sikkerhet og ytelse. Høy sikkerhet er viktig for å beskytte dine brukere og deres data. Velger du CustomPublish, får du et sikkert nettsted med høy teknisk standard.

help
Vi hjelper deg når du trenger det

Vi tilbyr kundeservice på norsk, og er tilgjengelig for kundeservice på e-post og telefon, og på vakttelefon utenfor normal åpningstid. Support er inkludert i prisen for månedlig drift.

Ønsker du en gratis demonstrasjon av løsningen?

Ønsker du en gratis og uforpliktende demonstrasjon av løsningen eller mer informasjon om hva vi kan tilby? Legg igjen din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg snarest!
Nettbutikk på forskjellige enheter

Kontakt oss ↓

Vi svarer deg raskt!
Ring oss på 22 20 07 10, eller send oss en melding:

Kontaktinformasjon
Melding
Medicare info